Tryggheim elevbibliotek

Spania - en matsafari : Catalonia, Valencia, Andalucia, Madrid, Rioja, Baskerland
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Spania - en matsafari : Catalonia, Valencia, Andalucia, Madrid, Rioja, Baskerland
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5946 HÅK
Eier
  • Tryggheim elevbibliotek
Emne
År
  • 2011
Noter
  • Undertittel på løst omslag: 80 oppskrifter fra spanske kokker NRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg jakter på de store kulinariske opplevelsene. De oppsøker gode restauranter og vingårder der de får med seg oppskrifter og vintips. De skildrer spansk kultur og folkeliv, forteller om spesialitetene, verdens beste råvarer, det kreative kjøkkenet, om hvordan tapasen oppsto og om de regionale forskjellene. De drar på markedet og gir tips til hva vi bør kjøpe og ta med hjem. Vel hjemme i Norge tar de fram oppskriftene og lager maten fra grunnen av, tilpasset våre forhold. Også vintipsene er tilpasset. Med "Spania - en matsafari" kan vi lage mat full av utrolig gode smaker.
ISBN
  • 978-82-03-23791-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001105nam  2200313 a 4500
*00117559
*008160404s2011    no      r         0 nob
*015  $anf1134932
*015  $a(BIBBI)0272793
*020  $a978-82-03-23791-1$bib.$cNkr 399.00
*035  $a113733275
*096  $a641.5946 HÅK
*10010$aHåkonsen, Jarle Roheim$d1969-
*24510$aSpania - en matsafari : Catalonia, Valencia, Andalucia, Madrid, Rioja, Baskerland$cJarle Roheim Håkonsen og Jon Berg ; foto: Paul Paiewonsky
*260  $aOslo$bAschehoug$c2011
*300  $a240 s.$bill.$c27 cm
*500  $aUndertittel på løst omslag: 80 oppskrifter fra spanske kokker
*520  $aNRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg jakter på de store kulinariske opplevelsene. De oppsøker gode restauranter og vingårder der de får med seg oppskrifter og vintips. De skildrer spansk kultur og folkeliv, forteller om spesialitetene, verdens beste råvarer, det kreative kjøkkenet, om hvordan tapasen oppsto og om de regionale forskjellene. De drar på markedet og gir tips til hva vi bør kjøpe og ta med hjem. Vel hjemme i Norge tar de fram oppskriftene og lager maten fra grunnen av, tilpasset våre forhold. Også vintipsene er tilpasset. Med "Spania - en matsafari" kan vi lage mat full av utrolig gode smaker.
*651  $aSpania$2norbok
*655  $aKokebøker
*700  $aBerg, Jon$emedforf.
*700  $aPaiewonsky, Paul$d1963-$emedarb.
*850  $aTryggheim elevbibliotek
*899  $aNorbok$bNB
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=113733275$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Tryggheim bibliotek641.5946 HÅK